Espanyol

La cessió de Felipe Caicedo al Girona depèn que el davanter accepti rebaixar-se el sou

La cessió de Caicedo al Girona podria tancar-se aviat, o no tancar-se. Depèn de si l'Espanyol assumeix una part de la seva fitxa, i si el davanter equatorià accepta rebaixar-se el sou

Actualitzat

La sortida de Caicedo es troba en un moment delicat. Per una banda, l'Espanyol no descarta assumir part de la fitxa perquè l'equatorià marxi cedit al Girona. Però per altra també té sobre la taula l'interès d'altres clubs, com el Fenerbahçe turc, que fins i tot volen comprar el futbolista aquest mateix estiu.

Felipao vol viure prop de Barcelona i amb un aparador a la Lliga per poder aspirar a jugar el Mundial amb l'Equador. Per tant, la clau perquè l'equatorià acabi a Montilivi passa perquè també hi posi de part seva rebaixant-se el salari.

També digne de trencaclosques és l'arribada de Dídac Vilà. Mentre l'Espanyol espera que la Federació Grega l'acrediti com a agent lliure, el lateral mataroní s'entrenarà amb el Reus, per evitar qualsevol conflicte amb l'AEK, on ha jugat les dues últimes temporades.

La importància d'Àsia per l'Espanyol

Mentrestant, el gruix de l'equip torna divendres d'Indonèsia. El partit contra el Persija Jakarta, ple d'exotisme, deixa mig milió d'euros a la caixa. Com ha explicat el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, Àsia és el seu mercat internacional més important "i aquests dies hem aconseguit estar-hi presents".

En l'aspecte esportiu, aquest viatge evidencia un Espanyol que manté les constants de l'any passat. A banda del 0 a 7 del resultat, per sobre de tot queda un grup en creixement i amb molt bona sintonia. Pau López, després d'un any al Tottenham, ha tornat motivat al club que diu "és la meva casa, el club de la meva vida".

Un altre que ha tornat molt il·lusionat és Sergio García, que ha reconegut que per ell "és un orgull ser capità" i que s'ha mostrat disposat a "ajudar l'equip en tot el que faci falta". El segon assaig dels de Quique serà dimarts, a Olot, transmès en directe per Esport3 (20.00).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut