Hoquei patins

La CERS concedeix una amnistia al Liceo, però li manté la multa econòmica si vol jugar la Lliga Europea

La Confederació Europea d'Hoquei Patins ha decidit aprovar una amnistia a la sanció imposada al Liceo de la Corunya d'un any sense disputar les competicions europees, tot i que li manté la multa econòmica de 4.000 euros. Per poder jugar la Lliga Europea d'aquesta temporada, el club gallec haurà de pagar la multa imposada per no presentar-se a la Supercopa Europea de l'any passat i una indemnització a les entitats afectades.

Actualitzat
La Confederació Europea d'Hoquei Patins ha decidit aprovar una amnistia a la sanció imposada al Liceo de la Corunya d'un any sense disputar les competicions europees, tot i que li manté la multa econòmica de 4.000 euros. Per poder jugar la Lliga Europea d'aquesta temporada, el club gallec haurà de pagar la multa imposada per no presentar-se a la Supercopa Europea de l'any passat i una indemnització a les entitats afectades.

El Liceo té de termini fins dijous a la mitjanit per fer el pagament. En cas de fer-ho implicarà un canvi de grup al Noia, que passaria a jugar amb el Saint Omer, el Porto i el Lodi, mentre que el Blanes no jugaria la Lliga Europea i passaria a la CERS i el Calafell es quedaria sense jugar a Europa.

El president del Blanes es mostra indignat en una entrevista a Catalunya Ràdio


El president del Blanes HCF, Josep Ridaura, ha explicat com afecta al seu equip la decisió de l'Assemblea de la Confederació Europea d'amnistiar el Liceo. "Tot això ja estava pactat. La Federació Espanyola deu favors i els està tornant", ha declarat Josep Ridaura. Per afegir que "Buscarem la manera de portar-ho al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport. És una decisió vergonyosa de l'amic Paniagua", referint-se al president de la Federació Espanyol d'hoquei patins. Ridaura hi veu implicacions més enllà de les esportives: "Si ara van a per nosaltres, no ho permetrem. Ja n'hi ha prou de perjudicar els clubs catalans. Que algú m'ho expliqui" per rematar amb un contundent  "És un escàndol. Carmelo Paniagua cobra el doble que el president Rajoy. Un escàndol més". Per aquesta mesura també es veuen afectats el Calafell i el Noia.


Anar al contingut