Esquí alpí

La caiguda de Lindsey Vonn al Supergegant de Grandvalira dóna emoció a la Copa del Món

L'esquiadora nord-americana ha tingut una forta caiguda a la primera jornada de la competició i ha hagut d'abandonar la pista acompanyada dels serveis mèdics

Actualitzat

L'actual líder de la Copa del Món, Lindsey Vonn, ha caigut aquest dissabte durant el supergegant de la Copa del Món femenina que es fa aquest cap de setmana a l'estació andorrana de Grandvalira. La prova, que ha començat amb tres hores de retard pel fort temporal de neu i vent, s'ha vist interrompuda per aquest incident.

La nord-americana, que és l'esquiadora amb més victòries en la història de la Copa del Món d'esquí alpí, ha quedat estesa a terra i ha hagut d'abandonar la pista en llitera acompanyada dels serveis mèdics. Vonn ha fet saltar les alarmes, ja que va viure una caiguda similar en el Campionat Mundial del 2013 (Àustria).

Aquell cop es va trencar el lligament anterior creuat i el lligament col·lateral del genoll esquerre i, després de sis mesos de recuperació, va recaure i va haver de sotmetre's a una operació. Segons ha fet públic la mateixa esquiadora, en aquesta ocasió té una petita fissura al genoll esquerre. Diumenge es sotmetrà a una ressonància magnètica per decidir si competeix en la segona jornada de la prova. El seu avantatge a la classificació de la Copa del Món ha quedat reduït de 23 punts, a només 8 sobre la suïssa Lara Gut.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut