El Manresa continua en zona de descens (ACB)
Bàsquet

La Bruixa necessita una victòria per sortir del descens, mentre que la Penya ha de guanyar per assegurar-se el "play-off"

Els dos equips catalans juguen aquest cap de setmana partits clau pels seu interessos particulars, la Bruixa, per sortir del descens, i la Penya, per assegurar-se un lloc al "play-off". Tots dos partits en directe per Esport3

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La Bruixa d'Or Manresa té un partit important aquest vespre (20.15 en directe per Esport3) contra el Baloncesto Sevilla al Nou Congost. Els del Bages necessiten sí o sí una victòria en la lluita per la permanència aquesta temporada, sobretot tenint en compte que el seu rival està en la mateixa situació, empatats a la classificació a 8 victòries.

Els manresans incorporen Alfonso Sánchez després d'haver perdut Ben Dewar, i amb el dubte de darrera hora de Davin White

El Joventut també necessita guanyar, diumenge 12.15 per Esport3

La Penya també necessita sumar una victòria després de la sequera de les últimes jornades. Els verd-i-negres s'enfronten aquest diumenge al València a casa, i és també un rival directe en la lluita per a les posicions de 'play-off' ja que els dos sumen 16 victòries i 12 derrotes, igual que el Laboral Kutxa.

L'Olímpic viurà la tornada de l'aler nord-americà Tariq Kirksay després de sis jornades allunyat dels parquets. Sitapha Savané és dubte fins a última hora. 

Anar al contingut