Bàsquet

La Bruixa d'Or Manresa no pot oferir una victòria a l'afició del Nou Congost i encaixa una nova derrota contra el C. B. Canàries (86-93)

En el seu retorn al Nou Congost després de confirmar-se el descens de categoria, La Bruixa d'Or Manresa no ha pogut oferir una victòria als aficionats. Els manresans han caigut contra el C. B. Canàries per 86-93 tot i l'exhibició d'Adam Hanga, màxim anotador del partit amb 28 punts i MVP de la jornada amb 37 de valoració.

Actualitzat
En el seu retorn al Nou Congost després de confirmar-se el descens de categoria, La Bruixa d'Or Manresa no ha pogut oferir una victòria als aficionats. Els manresans han caigut contra el C. B. Canàries per 86-93 en un duel en què el conjunt de Jaume Ponsarnau ha arribat a perdre per 19 punts en el tercer quart.

Però de la mà d'un inspirat Adam Hanga, màxim anotador del partit amb 28 punts i MVP de la jornada amb 37 de valoració, els bagencs han reaccionat tot i que no han pogut culminar la remuntada davant un equip canari que a base de triples ha sumat sis triomfs en els set últims partits.

Al final, nova desfeta a casa d'un Manresa que seguirà una jornada més com a cuer en solitari de la Lliga Endesa amb un balanç de només sis victòries i vint-i-cinc derrotes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut