La boira ha impedit rodar als pilots al circuit de Motegi.
Motociclisme

La boira obliga a suspendre la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de motociclisme a Motegi

La primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de motociclisme ha quedat suspesa a causa de la boira que hi ha sobre el circuit de Motegi. La boira impedeix aterrar l'helicòpter medicalitzat que ha d'estar a Motegi per traslladar els ferits en cas d'accident, fet que ha provocat la suspensió dels entrenaments en les tres categories.

Actualitzat

La primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de motociclisme ha quedat suspesa a causa de la boira que hi ha sobre el circuit de Motegi. La boira impedeix aterrar a l'helicòpter medicalitzat que ha d'estar a Motegi per traslladar els ferits en cas d'accident, fet que ha provocat la suspensió dels entrenaments en les tres categories. La sessió de la tarda, que estava programada per a les 13.10 hora catalana, també ha quedat suspesa i, per tant, els pilots no sortiran a rodar sobre l'asfalt japonès.

Al circuit de Motegi, els catalans Marc Márquez i Pol Espargaró es poden assegurar els respectius títols mundials de MotoGP i Moto2. Márquez i Espargaró seran campions si guanyen i si els seus rivals respectius, Jorge Lorenzo i l'anglès Scott Redding, no acaben en segon lloc.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut