Bale celebra un dels seus gols amb Cristiano, Benzema i Modric (Reuters).
Bale celebra un dels seus gols amb Cristiano, Benzema i Modric (Reuters).
Barça

La BBC del Reial Madrid avança la MSN del FC Barcelona en la suma conjunta de gols a la Lliga

Totes dues davanteres mantenen un frec a frec en aquests moments pel que fa a la seva eficàcia golejadora. El liderat és ara dels madridistes, però la distància és tan curta, que la situació pot canviar jornada a jornada.

Actualitzat

La BBC del Reial Madrid ha pres el liderat del Trofeu Pichichi aquesta jornada a la MSN del FC Barcelona, tot i que els blaugrana han disputat una jornada menys a causa del Mundial de Clubs del desembre.

Luis Suárez lidera els golejadors de Primera amb 15 dianes, les mateixes que Neymar. Darrere dels dos barcelonistes trobem els tres davanters blancs, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo amb 14 gols i Gareth Bale amb 12. Messi és el dotzè de la llista amb 9 gols. En total, la BBC suma 40 dianes per 39 de la MSN.

Tots dos tridents ofensius arribaven a aquesta dinovena jornada de Lliga, última de la primera volta, empatats a gols. Però mentre els jugadors del Barça van fer 4 davant del Granada (hat-trick de Messi i un altre de Neymar), els madridistes van acabar el duel contra el Deportivo amb 5 (hat-trick de Bale i doblet de Benzema).

Amb aquestes dues davanteres tan efectives, no és estrany que els dos equips siguin els més golejadors de la categoria. Els homes que ara entrena Zinédine Zidane han batut en 52 ocasions els porters rivals mentre que els de Luis Enrique ho han fet en 44. Per darrera seu, trobem el Celta amb 28 gols (a falta del seu partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid) i l'Athletic de Bilbao amb 27.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut