Motor

La 52a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, a Esport3 i Catalunya Ràdio

A partir de dijous, 13 d'octubre, i fins diumenge, dia 16, se celebrarà una nova edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que es podrà seguir per Esport3 i Catalunya Ràdio. L'emissora és la ràdio oficial de la competició.

Actualitzat

Dijous a partir de les 18.00 es podrà seguir en directe pel canal Esport3 l'espectacular tram urbà per la ciutat de Barcelona, que marca l'inici del  ral·li, tot i que la sortida oficial es farà a les 13.15 des de Salou. El canal esportiu també oferirà en directe diumenge, 16 d'octubre, l'últim tram i el podi a Salou.  Els comentaris seran de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran el seguiment íntegre del ral·li, amb informacions puntuals de cada tram als blocs esportius de Catalunya Informació i als butlletins horaris de Catalunya Ràdio. Els programes esportius "Catalunya migdia", "Tot costa", "El Club de la Mitjanit" i el  "Tot gira" també faran un ampli seguiment informatiu i reportatges de tot el que passarà al ral·li. I el tram final es podrà seguir diumenge al "Tot gira migdia". Els comentaris seran de Montse Mir, Josep Anton Aisa i Carles Vila.

Catalunya Ràdio és l'emissora oficial de la competició i TV3 produirà el senyal internacional del tram urbà del primer dia.

Sébastien Ogier vol sortir de Catalunya com a tetracampió del món. Si arriba al final en segona posició s'assegurarà matemàticament el títol. El càntabre Dani Sordo aspira a aconseguir la primera victòria en aquest ral·li després d'haver pujat al podi en sis ocasions.

Anar al contingut