Atletisme

La 37a edició de la Cursa d'El Corte Inglés incorporarà un dorsal amb xip

Es disputarà el 12 d'abril a Barcelona amb aquesta novetat tecnològica que serà d'un sol ús, personal i intransferible, i servirà perquè els participants tinguin una referència exacta del seu temps

Actualitzat

El 12 d'abril es disputarà a Barcelona la tradicional Cursa d'El Corte Inglés, una de les curses populars més multitudinàries del món, que enguany arriba a la 37a edició i presenta novetats. Aquest any, amb la voluntat d'oferir més control i rigor, l'organització donarà a cada corredor popular un dorsal amb xip. Serà d'un sol ús, personal i intransferible i servirà perquè els participants tinguin una referència exacta del seu temps. Això convertirà la cursa en la segona del món pel que fa a participació i control, només superada per la Marató de Hong Kong. La cursa té també un vessant solidari: l'Institut Gutmmann n'és el beneficiari.

Els participants recorreran els principals carrers de Barcelona a través dels 10'766 quilòmetres de recorregut. Aquest circuit tradicional, certificat per la Federació Catalana d'Atletisme, no s'oblida de passar, com cada any, per l'interior de l'Estadi Olímpic de Montjuïc; un pas que aquest any pren una emotivitat especial. I és que en aquesta 37a edició es compleixen 25 anys des d'aquell 27 de maig de 1990, quan la Cursa va passar per primera vegada per l'Estadi. Una efemèride que farà encara més festiva la cursa d'enguany.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut