Kyrie Irving i Isaiah Thomas intercanviaran les samarretes de cara a la temporada que ve (Reuters)
Bàsquet

Kyrie Irving se'n va als Boston Celtics i Isaiah Thomas jugarà als Cleveland Cavaliers

L'intercanvi de dos dels bases amb més talent de l'NBA arriba després que Irving fes públic el seu desig de deixar de viure a l'ombra de LeBron James

Actualitzat

L'NBA ha registrat aquest dimarts una de les operacions de l'estiu. Boston Celtics i Cleveland Cavaliers, els dos últims finalistes de la Conferència Est, han intercanviat els seus bases. D'aquesta manera, Isaiah Thomas serà company de LeBron James als Cleveland Cavaliers i Kyrie Irving ocuparà el seu lloc als Boston Celtics.

En l'intercanvi, els Celtics també han cedit Jae Crowder, Ante Zizic i una primera ronda del pròxim "draft".

Amb 25 anys, Kyrie Irving va anunciar recentment la seva intenció de deixar els Cavaliers per no continuar vivint a l'ombra de LeBron James, i convertir-se en un jugador franquícia. Ho deia després d'haver arrodonit la seva millor temporada, amb 25,2 punts per partit.  

Per suplir-lo, els Cavaliers s'han fet amb un altre fora de sèrie. Isaiah Thomas, de 28 anys, que va marcar la temporada passada 28,2 punts per partit, però que arribarà a Cleveland pendent de saber si la lesió al maluc que li va fer perdre's els partits decisius de la temporada passada -precisament contra els Cavaliers en la final de conferència- han desaparegut.

 

Anar al contingut