Tenis

Rafael Nadal abandona a l'Open d'Austràlia per lesió

El mallorquí s'ha lesionat en el partit contra Marin Cilic i ha decidit plegar en el cinquè set. Aquest dimecres serà sotmès a proves per determinar l'abast de la lesió

Actualitzat

Rafael Nadal ha quedat fora de l'Open d'Austràlia. El tenista mallorquí, actual número 1 mundial, no ha pogut acabar el duel de quarts de final que l'enfrontava amb Marin Cilic. Al quart set s'ha lesionat a la cuixa dreta i, tot i que ha intentat acabar el partit, a la cinquena i definitiva mànega ha vist que no podia continuar. El marcador final és victòria per Cilic per 3-6, 6-3, 6-7 (5-7), 6-2, 2-0 i abandonament

Nadal se sotmetrà a proves aquest dimecres mateix a Austràlia per saber l'abast exacte de la lesió. "He notat el múscul cansat al tercer set. Després, en el quart, hi ha hagut una deixada i alguna cosa ha passat", ha dit el de Manacor en la roda de premsa posterior.  

Cilic s'enfrontarà en semifinals a l'anglès Kyle Edmund, que ha donat la sorpresa batent el número 3 del món, el búlgar Grigor Dimitrov. L'anglès s'ha imposat en quatre sets: 6-4, 3-6, 6-3 i 6-4.

Edmund, de 23 anys i professional des del 2013, encara no ha guanyat cap torneig i està completant amb el seu pas a semifinals a Melbourne la seva millor actuació en un torneig del Grand Slam.

Carla Suárez, eliminada

En el quadre femení ja se saben les dues primeres semifinalistes. La canària Carla Suárez ha caigut eliminada als quarts de final després de perdre contra la danesa Caroline Wozniacki per 0-6, 7-6 i 6-2 en 2 hores i 12 minuts de partit. Suárez s'ha refet d'un primer set per oblidar i ha estat capaç de forçar la tercera mànega, però en el tercer i definitiu Wozniacki ha tornat a imposar-se amb contundència. Per la seva banda, la belga Elise Mertens ha superat Elena Svitolina en dos sets (6-4 i 6-0).

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut