Ral·li Dakar

Kurt Caselli s'adjudica l'onzena etapa del Dakar, en motos, i Robby Gordon, en cotxes

El nord-americà Kurt Caselli s'ha adjudicat l'onzena etapa del Ral·li Dakar en motos, que s'ha disputat entre La Rioja i Fiambalá. El francès Cyril Despres, líder de la general, ha estat tercer i el "Chaleco" López, cinquè. Joan Pedrero ha estat quart, a més de deu minuts de Caselli. D'altra banda, la direcció del Dakar ha decidit detenir la prova de cotxes i camions en el primer punt de control i donar els temps per bons arribats al quilòmetre 83 quan s'ha aturat per la pluja. Robby Gordon ha estat el vencedor.

Actualitzat
El nord-americà Kurt Caselli s'ha adjudicat l'onzena etapa del Ral·li Dakar, en motos, que s'ha disputat entre La Rioja i Fiambalá. El francès Cyril Despres, líder de la general, ha estat tercer i el "Chaleco" López, cinquè. Joan Pedrero ha estat quart, a més de deu minuts de Caselli.

En la general, Despres segueix líder a més de tretze minuts del portuguès Ruben Faria, el seu company d'equip. El "Chaleco" López manté la tercera posició, tot i que la distància amb el líder s'amplia a 18:03.

La direcció del Dakar ha decidit detenir la prova de cotxes i camions en el primer punt de control, al quilòmetre 83, pel creixement d'alguns rius que travessen el recorregut arran de la pluja. Els temps marcats fins al quilòmetre 83 s'han donat per bons. Així, el líder de la prova que era el nord-americà Robby Gordon (Hummer) n'ha estat el vencedor. L'ha seguit el gal·lès Ronan Chabot (SMG) i l'argentí Lucio Álvarez (Toyota). Stéphane Peterhansel (Mini), que lidera la general, ha estat sisè i Nani Roma, onzè.

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut