Kroos celebra amb Cristiano Ronaldo el gol del portuguès contra el Schalke. (Foto: EFE)
Futbol

Kroos: "La festa d'aniversari de Cristiano es va celebrar en un mal moment"

En una entrevista al canal de televisió estatal alemany ZDF, el migcampista del Reial Madrid ha confessat que hi estava convidat, però que no hi va anar "perquè m'imaginava que alguna cosa així podia passar".

Actualitzat

Toni Kroos ha criticat la festa d'aniversari del seu company Cristiano Ronaldo en una entrevista al canal de televisió estatal alemany ZDF després del triomf del Reial Madrid al camp del Schalke en l'anada dels vuitens de final de la Champions.

"La festa es va celebrar en un mal moment perquè l'equip acabava de perdre 0-4 contra l'Atlètic. Però hi havia molta gent convidada, el tècnic també estava avisat i no es pot cancel·lar una cosa així immediatament després d'un mal partit", ha assegurat el migcampista alemany.

Kroos ha admès que estava convidat a la festa, però finalment va decidir no anar-hi. "Hi estava convidat, però no hi vaig anar perquè m'imaginava que alguna cosa així podia passar. De tota manera, jo no he de parlar sobre la festa de Cristiano perquè en la seva vida privada cada un ha de prendre les seves pròpies decisions", ha explicat

En l'àmbit esportiu, l'internacional alemany ha relativitzat la crisi del Reial Madrid després dels últims resultats de l'equip d'Ancelotti. "Només hem perdut un partit, el de l'Atlètic, i crec que molts equips estarien molt contents de travessar una crisi així. Però naturalment que hem de ser criticats si juguem malament un partit, com el del dia de l'Atlètic. D'això no hi ha dubte", ha admès.

Anar al contingut