El britànic Kris Meeke durant la tercera jornada del Ral·li de Portugal (EFE)
El britànic Kris Meeke durant la tercera jornada del Ral·li de Portugal (EFE)
Motor

Kris Meeke s'adjudica la victòria al Ral·li de Portugal, la segona al seu palmarès

Després de ser baixa a les dues últimes proves del WRC, el pilot britànic s'ha adjudicat el Ral·li de Portugal. Aquest triomf és el segon de la seva carrera

Andrea GuerreroActualitzat

Kris Meeke ha guanyat aquest diumenge el Ral·li de Portugal. Amb aquest triomf, el britànic suma dues victòries al WRC, després de l'aconseguida l'any passat a l'Argentina.

Meeke, que es va perdre les dues últimes proves del WRC a Amèrica, ha liderat la prova portuguesa des del segon tram fins a l'últim. El noruec Andreas Mikkelsen ha superat el seu company d'equip i líder del mundial, Sébastien Ogier, i ha finalitzat segon amb el seu Volkswagen Polo R WRC, amb el francès a 4,8 segons.

Ogier ha guanyat el Power Stage final i ha sumat tres punts extres. Jari-Matti Latvala ha finalitzat segon, i n'ha sumat tres; i Mikkelsen, que ha estat tercer, dos. L'espanyol Dani Sordo, després de lluitar per les posicions de podi durant tota la prova, ha finalitzat en quarta posició, a 1'37" del líder, Meeke. Una quarta posició que, segons ha afirmat un cop finalitzat el ral·li, "no es tan dolenta" perquè ha afirmat que li faltava "una mica de rendiment" en comparació als seus rivals en les condicions més relliscoses.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut