El Citroën de Kris Meeke en la 35a edició del Ral·li de l'Argentina (EFE)
Ral·lis

Kris Meeke lidera el Ral·li de l'Argentina després dels primers vuit trams

El pilot de Citroën té Mads Ostberg a 32 segons. Sébastien Ogier i Andreas Mikkelsen han estat els més ràpids en l'última jornada.

Carolina PonsActualitzat

El britànic Kris Meeke continua en primera posició a la classificació del Ral·li de l'Argentina. El noruec Mads Ostberg és segon, a 32 segons del líder.

Mekke ha acabat en vuitè lloc en els últims dos trams de la competició. Els pilots de Volkswagen Sébastien Ogier i Andreas Mikkelsen han liderat el setè i vuitè trams, respectivament.

Ogier ha estat el més ràpid en el setè tram i ha marcat un temps de 17 minuts, 31 segons i 1 dècima. El noruec Andreas Mikkelsen, també de Volkswagen, ha arribat en segon lloc, a 3 segons i 6 dècimes d'Ogier. El finlandès Jari-Matti Latvala ha acabat tercer, en la mateixa posició que conserva a la general.

Mikkelsen ha liderat el vuitè tram (San Marcos-Characato). El pilot cantàbric Dani Sordo s'ha classificat segon, a 7 segons del noruec. Mads Ostberg i Thierry Neuville han finalitzat en tercer i quart llocs, respectivament. Ogier ha hagut de conformar-se amb la cinquena plaça.

 

Anar al contingut