Kris Meeke
Kris Meeke fa un vol durant la segona jornada del Ral·li de Finlàndia (EFE)
Motor

Kris Meeke es fa fort al Ral·li de Finlàndia i s'avança a Jari-Matti Latvala per 41 segons

El britànic s'ha imposat en tres trams de la segona jornada i ha doblat la distància amb el segon, mentre que Ogier ja no té cap opció de victòria

Actualitzat

A falta d'una jornada per a la conclusió del Ral·li de Finlàndia, Kris Meeke s'ha consolidar en la primera posició després de completar un dia brillant en què ha incrementat l'avantatge fins als 41 segons respecte el segon classificat, el finlandès Jari-Matti Latvala.

Amb el tricampió del món, Sébastian Ogier, sense opcions després d'un desastrós divendres en què va perdre totes les oportunitats de guanyar en caure dins d'un clot, en la tercera sessió i penúltima del ral·li Meeke ha fet un pas endavant per endur-se la victòria.

El pilot britànic ha marcat el pas en gairebé tots els trams del dia. En tres ha acabat primer, i també ha fet un segon i un tercer llocs. Només ha punxat en el quart i en el vuitè i últim, en els quals ha estat setè i sisè, respectivament.

Amb Latvala gairebé sempre al darrere i amb Ogier liderant de forma estèril els altres dos trams, Meeke ha aconseguit augmentar la renda. Latvala, que divendres estava a 18 segons del britànic, n'haurà de remuntar 41 diumenge si vol guanyar el Ral·li de Finlàndia. L'irlandès Craig Breen, a 1.43, és el tercer, mentre que Ogier és 29è a gairebé 20 minuts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut