Sébastien Ogier
Sébastien Ogier, amb Volkswagen, ha fet el millor temps a Montecarlo (EFE)
Mundial de Ral·lis

Kris Meeke dóna la sorpresa en la primera jornada del Ral·li de Montecarlo

El britànic ha sorprès l'actual campió i gran favorit a revalidar el títol, el francès de Volkswagen Sébastien Ogier

Actualitzat

Arrenca el Campionat Mundial de Ral·lis en plena ressaca del Dakar. Els grans favorits seran els Volkswagen i el seu pilot estrella, el vigent campió del món Sebastien Ogier. En la primera jornada del Ral·li de Montecarlo, però, Kris Meeke (Citroën) els ha sorprés.

Sébastien Ogier ha conduït plàcidament el seu Volkswagen en el primer dels dos especials del dia i ha parat el cronòmetre en un impressionant 12:22. En segon lloc, a quatre segons, ha quedat el britànic Kris Meeke i ja més allunyat, Andreas Mikkelsen ha acabat en la tercera posició. Dani Sordo no ha acabat de sentir-se còmode amb el seu nou Hyundai i20 i s'ha hagut de conformar amb un modest onzè lloc.

En la segona especial, però, Meeke ha estat el que ha marcat el millor temps, amb 11 segons d'avantatge respecte Ogier. Aquest marge ha permès el britànic tancar aquest primer dia de competició com a primer líder de la primera prova del Mundial de Ral·lis, amb Ogier segon a 6,9 segons de distància. El tercer de la classificació provisional és el belga Thierry Neuville (Hyundai). Dani Sordo, company d'escuderia de Neuville, ha acabat aquesta primera jornada desè.

Anar al contingut