Ral·lis

Kris Meeke aconsegueix la seva primera victòria en el Mundial de ral·lis en guanyar el de l'Argentina

El nord-irlandès Kris Meeke s'ha imposat al davant del noruec Mads Ostberg a 18 segons. El cantàbric Dani Sordo ha acabat cinquè.

Carolina PonsActualitzat

Kris Meeke, de 35 anys, ha aconseguit el seu primer triomf en el Campionat Mundial de Ral·lis desprçes de guanyar el ral·li de l'Argentina. El nord-irlandès comptava fins al moment amb quatre tercers llocs com a millors resultats. El noruec Mads Ostberg ha acabat segon a 18,1 segons de Meeke i ha fet possible el doblet de Citroën.

El britànic Elfyn Evans de Ford Fiesta RS ha aconseguit el primer podi de la seva carrera en acabar tercer a 3 minuts, 27 segons i 4 dècimes, tot i acabar amb la suspensió posterior trencada. El txec Martin Prokop, també de Ford Fiesta RS, s'ha fet amb la quarta posició a 6 minuts, 26 segons i una dècima del noruec.

El cantàbric Dani Sordo (Hyundai), que ha començat la jornada final des de l'octava plaça, ha aprofitat els problemes dels que el precedien per remuntar fins la cinquena plaça. Sebastien Ogier de Volkswagen Polo R ha estat vintè després del seu abandonament de divendres per problemes mecànics. No obstant això, el francès continua liderant la general del Mundial de Ral·lis de 2015 amb 84 punts, al davant d'Ostberg amb 51, Mikkelsen amb 47, Evans amb 41, Meeke i Neuville amb 35, i Sordo amb 30. La propera prova serà el Ral·li de Portugal, que es disputa del 21 al 24 de maig amb seu a Matosinhos, prop d'Oporto.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut