NBA

Kobre Bryant i Pau Gasol, amb 21 punts cadascun, clau en el triomf dels Lakers davant els Thunder

Els Lakers amb una gran actuació de Pau Gasol i Kobe Bryant, que van anotar 21 punts cadascun, han reprès la sendera victoriosa amb un sòlid triomf (101-94) davant els Oklahoma Thunder. A més, el jugador català va afegir set rebots a la seva actuació davant un rival directe com els Thunder, mentre que Bryant ha registrat set assistències. A Memphis, els Bulls de Chicago s'han endut la victòria per 84 a 96. Marc Gasol, que ha estat 26 minuts a la pista, ha aportat un total de 12 punts, 4 rebots, dues assistències i ha fet un tap.

Per la seva banda, els Blazers han derrotat Minnesota d'onze punts de diferència (113-102). La Marcus Aldridge, amb 37 punts, ha aconseguit la seva millor marca personal a l'NBA, mentre que Rudy Fernández, amb 13, ha estat el quart màxim anotador del seu equip.