Bryant, amb dolor, sobre el parquet. (Foto: EFE)
NBA

Kobe Bryant té un greu esquinç de turmell esquerre i serà baixa indefinida

La pitjor notícia que podien rebre els Lakers els ha arribat al concloure el partit que han perdut per 96-92 davant dels Hawks d'Atlanta, en confirmar-se la lesió de Kobe Bryant, que s'ha fet un greu esquinç al turmell esquerre en l'últim tir que ha fet a cistella.

La pitjor notícia que podien rebre els Lakers els ha arribat en acabar el partit que han perdut per 96-92 davant dels Hawks d'Atlanta, i s'ha confirmat la lesió de Kobe Bryant, que s'ha fet un esquinç greu al turmell esquerre en l'últim tir que ha fet a cistella.

Bryant no ha anotat l'intent de triple amb què buscava la victòria dels Lakers quan faltaven tres segons. Ha caigut i ha topat amb el defensa Dahntay Jones i ha quedat estès sobre la pista durant uns minuts.

Bryant, que ha anotat 31 punts, inclosos 20 en el tercer període, ha capturat set rebots i ha repartit cinc assistències, ha abandonat el Philips Arena sense l'ajuda de crosses, però caminant coix.

Des del Cap de Setmana de les Estrelles, Bryant, amb Gasol també lesionat, s'ha convertit en l'única força ofensiva garantida que tenen els Lakers amb una mitjana de 30,2 punts en els 12 partits disputats.