NBA

Kobe Bryant lidera el triomf dels Lakers davant els Grizzlies a l'Staples Center (114-98)

El debut de Pau Gasol aquesta temporada a l'NBA haurà d'esperar. El de Sant Boi ja té l'alta mèdica, però Phil Jackson prefereix donar-li un mica més de temps perquè agafi to físic abans de fer-lo jugar. Així doncs, en Pau ha estat una de les baixes destacades en el triomf dels Lakers contra els Grizzlies (114-98). El germà petit, Marc Gasol, ha tornat a fer un bon partit amb l'equip de Memphis amb 10 punts i 7 rebots. Qui segueix en una altra òrbita és Kobe Bryant. Amb 41 punts, segueix agafant tota la responsabilitat quan no hi és en Pau.

Actualitzat
Amb les sensibles baixes de Pau Gasol i Andrew Bynum, els Lakers s'han tornat a encomanar a la seva gran estrella, Kobe Bryant. L'escorta ha estat, una vegada més, l'home decisiu amb 41 punts, i s'ha convertit en el jugador més jove de la història de l'NBA que supera la barrera dels 24.000. També ha destacat Ron Artest, amb 19 punts, 7 assistències i 6 rebots. Per part dels Grizzlies, Zach Randolph ha estat el millor amb 21 punts i 15 rebots.

Triomf de Portland

Rudy Fernández només ha pogut col·laborar amb 3 punts en la victòria dels Trail Blazers sobre els Spurs (96-84). Brandon Roy ha tornat a liderar els de Portland i amb 24 punts ha estat el millor anotador del partit. El conjunt de San Antonio ha trobat a faltar els punts i la direcció de Tony Parker. El francès, que només ha jugat 11 minuts, tot just ha aconseguit 4 punts.
Anar al contingut