Futbol internacional

Klopp nega que Coutinho estigui a punt de fitxar pel Barça i assegura que no sap qui és Pep Segura

El tècnic alemany del Liverpool ha reiterat que el brasiler encara està lesionat i no hi ha cap novetat sobre el seu futur

Actualitzat

Jürgen Klopp, el tècnic alemany del Liverpool, ha reiterat que el brasiler Philipe Coutinho no jugarà aquest cap de setmana a la Premier perquè té una lesió a l'esquena i que no hi ha cap novetat sobre el seu futur, tot i l'interès del FC Barcelona en el seu fitxatge. "Coutinho segueix sense entrenar-se, no hi ha cap novetat. Seguim el procés habitual amb els jugadors lesionats: encara no està en condicions de tornar. No tinc res a dir del seu traspàs ni del que diuen altres persones, sobretot si no les conec. I aquesta persona, no la conec", ha assegurat.

Klopp també ha afegit que no coneix de res el mànager esportiu del Futbol Club Barcelona, Pep Segura, qui va assegurar que el fitxatge de Coutinho pel Barça estava més a prop. "No sé per què la gent diu aquestes coses. De fet, no sé ni qui és ell, no l'he conegut mai. Ja hem dit el que havíem de dir: no hi ha cap novetat. Ningú (del club) m'ha dit res des que vam parlar l'última vegada", ha afirmat sobre les declaracions de Segura a TV3.

El Liverpool ja va emetre un comunicat oficial per refusar una oferta del Barça pel seu traspàs i també va rebutjar la petició del "transfer request" del jugador brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut