Bàsquet

Klay Thompson (Warriors) fa el rècord anotador de la temporada amb 60 punts en un sol partit

Thompson ha liderat l'exhibició ofensiva dels Golden State Warriors a Indiana (106-142). Russell Westbrook ha sumat el seu sisè triple doble consecutiu

Actualitzat

Els Golden State Warriors han assolit el seu 18è èxit amb una exhibició ofensiva a casa dels Indiana Pacers (106-142). Un home ha brillat per sobre dels seus companys en els ultraofensius Warriors. Klay Thompson ha anotat ell solet 60 punts a Indiana, en poc menys de mitja hora a la pista, i millora en 6 punts la seva millor marca personal i en 9 el millor registre de la temporada, establert per Russell Westbrook.

Els Warriors semblen tenir ja greixat un equip amb un arsenal ofensiu extraordinari. Després dels dubtes inicials amb l'arribada de Kevin Durant, l'equip de Steve Kerr suma ara 14 victòries en els 15 últims partits i ja és el més destacat no només de la Conferència Oest sinó de tota l'NBA. 

Sisè triple doble seguit de Westbrook

Precisament Westbrook continua fent història en el seu apartat predilecte: ha anotat el seu sisè triple doble consecutiu en el triomf dels Oklahoma City Thunder a Atlanta (99-102). Amb els seus 32 punts, 13 rebots i 12 assistències, Westbrook es troba ja a un sol triple doble de la millor ratxa obtinguda mai per Michael Jordan. I això és un fet de gran transcendència.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut