Golf

Kisner arriba com a líder a la jornada final del PGA; Rahm aguanta però s'allunya del liderat

El nord-americà ha aconseguit desempatar amb Matsuyama i aspira a guanyar el campionat; el jove Rahn ha començat molt bé la tercera ronda, però s'ha anat desinflant a mesura que avançava per acabar amb una targeta de +3

Actualitzat

El golfista nord-americà Kevin Kisner s'ha posat líder en solitari després de la tercera jornada del Campionat de l'Associació de Professionals de Golf dels Estats Units (PGA), que es disputa aquesta setmana a Quail Hollow, als afores de Charlotte, Carolina del Nord.

L'un sobre el par de la volta de Kisner (-7) ha estat suficient per posar-se al davant del colíder de la jornada anterior, el japonès Hideki Matsuyama (-6), número tres del món, que també ha patit les dures condicions del recorregut de Quail Hollow. A Kisner, que podria conquerir el seu primer gran aquesta setmana, el segueixen de ben a prop Matsuyama i els nord-americans Chris Stroud (-6) i Justin Thomas (-5).

La gran probabilitat que guanyi un primerenc per vuitena vegada en els últims nou grans contrasta amb les apostes inicials per la victòria del nord-americà Jordan Spieth (+3), flamant vencedor de l'Open Britànic, que aspirava a completar la seva col·lecció i conquerir el Gran Slam (els quatre majors) en Quail Hollow.

Rahm passa per alts i baixos a la PGA

El golfista biscaí Jon Rahm estava a punt d'anotar la millor tercera ronda del Campionat fins que va arribar als últims forats. "No recordo l'última vegada que he jugat quatre forats tan malament. I no recordo haver jugat tan bé en els primers forats des de fa molt temps", ha assegurat decebut Rahm sobre els alts i baixos de la seva tercera jornada al quart gran de la temporada.

Rahm va confirmar la maledicció del seu segon dia a la tercera jornada, minvant l'efecte d'una impressionant successió de sis birdies amb un bogey i dos doble bogeys en els últims forats, que el deixen amb + 3 i allunyat del líder provisional, el nord-americà Kevin Kisner (-9).

El golfista de Barrika, de 22 anys, número sis del món amb poc més d'un any com a professional, és l'únic supervivent del quartet d'espanyols que van arribar a Quail Hollow, format també pel castellonenc Sergio García, el canari Rafa Cabrera-Bello i el barceloní Pablo Larrazábal, eliminats el cap de setmana.

 

Anar al contingut