Fórmula 1

Kimi Raikkonen és la prioritat de l'escuderia Renault per la temporada 2007

Alain Dassas, president de l'equip Renault ha afirmat que la prioritat de l'escuderia per a la pròxima temporada es comptar amb Kimi Raikkonen a les seves files, en unes declaracions a "La Gazzetta dello Sport". Dassas considera el finlandès un dels millors pilots de la graella i que la seva joventut i experiència serien dos factors clau per a la seva contractació. I és que a Renault se'ls acaba el temps per trobar un pilot amb bones garanties després que Fernando Alonso firmés el contracte per anar a McLaren.

Actualitzat
Factor Schumacher

Michael Schumacher, actualment segon en la classificació del Mundial de pilots a 17 punts del líder, Fernando Alonso, podria ser el causant que Raikkonen firmés per Renault o per Ferrari. Kimi no està disposat a acceptar el rol d'escuder a l'escuderia, com el que està complint actualment Felipe Massa.

L'heptacampió mundial vol retirar-se de la competició guanyant el que seria el seu vuitè campionat. De moment el pilot de Ferrari encara manté opcions al títol aquest any. En cas que Schumacher s'adjudiqués la vuitena corona, anunciaria la seva retirada per la porta gran i obriria, d'aquesta manera, les portes de Kimi Raikkonen a l'escuderia italiana.
D'altra banda, si és Fernando Alonso qui revalida el campionat del món, l'alemany renovaria una temporada més per Ferrari i segurament seria Renault el destí del finlandès de McLaren.
Anar al contingut