A Räikkönen li agrada anar amb moto, però no de paquet (Reuters)
Motor

Kimi Räikkönen es fa construir una pista de motocròs a casa seva sense permís

Els veïns es plantegen denunciar-lo pel soroll, mentre les autoritats no es posen d'acord sobre si el pilot de Ferrari necessita un permís per tenir un circuit en una propietat privada

Actualitzat

Kimi Räikkönen ha originat una forta polèmica a Finlàndia quan s'ha sabut que havia fet construir una pista de motocròs a la seva finca de Porkkala, a uns 30 quilòmetres d'Hèlsinki, sense demanar cap mena de permís.

La finca, d'unes 22 hectàrees, es troba en una zona costanera de gran bellesa, rodejada de boscos i cases de camp, i el govern planeja crear-hi un parc nacional.

D'acord amb la cadena de televisió YLE, alguns veïns de Räikkönen estan tan farts del soroll que es plantegen posar una denúncia conjunta a la policia. "Quan fan servir la pista sona com si hi hagués deu llenyataires alhora fent servir les seves serres mecàniques", diu un veí, que no entén com li han deixat construir a Räikkönen la pista.

Les autoritats no es posen d'acord sobre si cal un permís per construir una pista d'aquesta mena en una propietat privada. De moment, les autoritats de Kiirkkonummi, municipi al que pertany Porkkala, han demanat al pilot de Ferrari un informe especificant la freqüència d'ús que vol donar a la pista i altres detalls abans de decidir si cal un permís mediambiental.

Anar al contingut