El finlandès ha estat el més ràpid en el segon dia de tests a Silverstone (@F1)
Fórmula 1

Kimi Räikkönen domina el segon dia de tests de Fórmula 1 a Silverstone

El pilot finlandès ha aturat el crono amb un registre d'1 minut, 30 segons i 665 mil·lèsimes, un temps que millora 625 mil·lèsimes la marca aconseguida dimarts per Fernando Alonso (McLaren-Honda)

Actualitzat

El pilot finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari) ha fet aquest dimecres el millor temps en la segona i última jornada de les proves de Fórmula 1 al circuit britànic de Silverstone. Raikkonen ha aturat el crono amb un registre d'1 minut, 30 segons i 665 mil·lèsimes, un temps millorar en 625 mil·lèsimes la marca aconseguida dimarts per Fernando Alonso (McLaren-Honda).   

"Hem provat diverses coses. Sempre esperem el millor de l'equip en termes de resultats. Així és Ferrari. Volem seguir treballant i veurem el que passa. Creiem que encara podem guanyar, no volem rendir-nos, sinó millorar", ha declarat Räikkönen en un comunicat de l'equip.

També ha millorat el registre del pilot asturià el francès Esteban Ocon, provador de l'equip Mercedes, que ha fet un millor temps d'1.31.212 en les 139 voltes que va completar els 5.891 metres del circuit britànic.

Per la seva banda, el belga Stoffel Vandoorne, que ha substituït aquest dimecres Fernando Alonso als comandaments del McLaren-Honda, no ha pogut rebaixar el crono del pilot espanyol, després de completar la seva millor volta en un temps d'1.31.764, el cinquè dels deu participants.

Anar al contingut