Tenis

Kim Clijsters s'adjudica l'Open dels Estats Units en vèncer la danesa Caroline Wozniacki

Kim Clijsters s'ha adjudicat la final femenina de l'Open dels Estats Units, en derrotar la danesa Caroline Wozniacki, per 7-5 i 6-3. La victòria de la flamenca és especialment destacable, ja que, després de dos anys retirada, va tornar a competir fa tot just dos mesos i ha jugat aquest torneig gràcies a una invitació de l'organització. És el segon Grand Slam que guanya Clijsters en la seva carrera. Amb aquest triomf, la belga es col·loca en el lloc número 19 del rànquing.

Actualitzat
La belga Kim Clijsters, que ha gaudit d'una invitació directa de l'Open dels Estats Units, després de retornar a les pistes fa dos mesos, arran d'una retirada de dos anys, s'ha retrobat amb l'èxit després de superar la danesa Caroline Wozniacki (7-5 i 6-3) en la final de l'últim Grand Slam de la temporada.

La tenista de Bilzen, de 25 anys, assoleix el segon Grand Slam de la seva carrera i es desfà de les etiquetes que li van penjar en la seva primera època en actiu, quan només va ser capaç de triomfar en una de les cinc finals que va disputar. Precisament, la de l'Open dels Estats Units, el 2005. No havia tornat més a Flushing Meadows. 

Encoratjada, des de la graderia, per Bryan Lynch i la seva filla, Jada, d'any i mig, argument de la seva retirada de la competició. Clijsters ha tornat per guanyar. I després d'una hora i 33 minuts amenaça amb formar part de les animadores definitives de la competició. Amb 35 títols a les seves esquenes, l'últim després de derrocar Wozniacki, s'ha adjudicat el mèrit d'imposar-se a Nova York sense ser cap de sèrie, ja que l'havien convidada. La seva eclosió aixeca, no obstant això, sospites en la competició de dones. Una nouvinguda, al marge de la competició, és capaç de vèncer la resta d'adversaris tot just començar.
Anar al contingut