Aventura

Kilian Jornet ultima el darrer documental recull del projecte "Summits of my life"

Actualitzat

En una sala de postproducció de Barcelona s'ultimen els detalls de la última pel·lícula del projecte "Summits of my life", que recull les fites de Kilian Jornet, i que s'estrenarà a començament de l'any que ve.

El film està coproduït per TV3. De moment, les millors fotos d'aquests reptes ja es poden trobar en un llibre que també duu per títol "Summits of my life" de l'editorial ARA Llibres.

El projecte de Summits of my Life comença a prendre forma, i al Cerví s'hi sumen cims que per la seva llegenda o la seva bellesa fan augmentar les pulsacions de Jornet: el Mont Blanc, l'Elbrús, el Denali, l'Aconcagua, l'Everest... Però en calia un, una ànima, un fil conductor, que ho dotés tot de sentit. I aquest motor no podia ser altre que uns principis i uns valors basats en l'amistat i el respecte per la naturalesa que van reunir Seb Montaz, Emelie Forsberg, Jordi Tosas, Vivian Bruchez, Mathéo Jacquemoud i el desaparegut Stéphane Brosse sota una única bandera: l'amor vers la muntanya.

Tant el llibre com la pel·lícula parlen de rècords increïbles, de cims llegendaris assolits i uns altres més complicats, però també parla de vides que la muntanya s'emporta, com la de Stéphane Brosse, o dels milers de persones que el terratrèmol de 2015 va sepultar al Nepal.

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut