Kílian Jornet arribant a la meta (Foto: @kilianj)
Kílian Jornet arribant a la meta (Foto: @kilianj)
Esquí de muntanya

Kílian Jornet tanca el primer cap de setmana de la Copa del Món amb un doblet a la Font Blanca

El català no ha pogut començar millor la temporada d'esquí de muntanya, dominant totalment la primera cita de la temporada, dissabte la cursa individual i diumenge la vertical

Actualitzat

Kílian Jornet ha guanyat aquest diumenge la cursa vertical de la Font Blanca, la primera cita de la Copa del Món d'esquí de muntanya. Jornet marxa d'Andorra amb un doblet després d'haver guanyat també dissabte la cursa individual que obria la temporada. L'any passat el català també va fer aquest doblet.

Jornet ha estat el millor a la pujada a Arinsal, superant un desnivell de 700 metres. Amb un temps de 26 minuts i 50 segons, ha tingut 24 segons d'avantatge sobre el segon classificat, el suís Rémi Bonnet. El podi l'ha completat l'italià Michele Boscacci.

En categoria femenina la guanyadora ha estat Laura Orgué, que va fer tercera dissabte a la cursa individual. Amb un temps de 32 minuts i 10 segons, ha superat la sueca Emelie Forsberg, parella de Jornet i guanyadora de la cursa de dissabte, i la suïssa Victoria Kreuzer.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut