Kilian Jornet durant la cursa (Foto: ISMF)
Kilian Jornet durant la cursa (ISMF)
Esquí de Muntanya

Kilian Jornet, subcampió d'Europa d'Esquí de Muntanya

El català ha quedat segon d'aquesta cursa, al darrere de l'italià Michele Boscacci. En la categoria femenina, les esquiadores catalanes també han fet un bon paper

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha proclamat subcampió d'Europa d'esquí de muntanya en la competició disputada a Les Marecottes (Suïssa), que a més del campionat europeu de la categoria és la tercera prova del circuit de la Copa del Món.

El català ha acabat segon la cursa individual, amb un recorregut de 12,7 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.620 metres, al darrere del nou campió, l'italià Michele Boscacci. El bronze ha estat per a l'alemany Anton Palzer.

A la categoria femenina, la guanyadora ha estat Laetitia Roux, al davant de la suïssa Jennifer Fletcher i l'esquiadora de Torelló Claudia Galícia Cotrina. La igualadina Laura Orgué ha estat sisena.

Dissabte es disputarà la Cursa Vertical, que forma part de la Copa del Món, però no dels Campionats d'Europa que es disputen cada dos anys. I diumenge es farà la Cursa d'Esprint, que sí que dóna títol europeu.

Anar al contingut