Kilian Jornet ha demostrat a Puy Saint Vincent que torna a estar en forma (ISMF)
Muntanya

Kilian Jornet s'imposa en la cursa vertical de Puy Saint Vincent

Kilian Jornet ha tornat al capdamunt del podi després de l'operació d'espatlla que l'havia apartat de la competició durant uns mesos. Els Alps francesos han estat l'escenari d'un nou èxit de l'atleta català

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha retrobat amb l'èxit a Puy Saint Vincent (Alts Alps, França) on ha guanyat en la cursa vertical per davant del suís Werner Marti i l'italià Michele Boscacci. En la jornada d'ahir, no va pujar al podi per ben poc en la prova individual. El català va quedar en quarta posició a només 9 segons del podi.

Jornet es va trencar l'espatlla al juliol després d'una caiguda en la Hard Rock 100 (Colorado, EUA), que va acabar guanyant lesionat. L'atleta català va haver de passar pel quiròfan i ha tornat en la quarta i penúltima prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya.  

En categoria femenina, l'osonenca Claudia Galicia ha quedat en tercera posició, superada per Axelle Mollaret, que ha estat primera, i Victoria Kreuzer, segona. És el segon podi per Galicia en l'actual edició de la Copa del Món, després de la plata aconseguida a la Xina.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut