Kilian Jornet s'ha lesionat en l'última etapa de la Pierra Menta 2018
Cursa per muntanya

Kilian Jornet reapareixerà a la Marató del Mont Blanc

Si les sensacions són positives, el català ja té clares les pròximes curses

Actualitzat

Kilian Jornet tornarà a competir el pròxim 1 de juliol a la Marató del Mont Blanc. Ara fa tres mesos, el català, sis vegades campió de la Copa del Món de Curses per Muntanya, es va trencar el peroné de la cama esquerra a la Pierra Menta, una cursa d'esquí de muntanya per etapes als Alps francesos

En un comunicat, Jornet ha parlat del seu futur en el cas que les sensacions que l'acompanyin després del Mont Blanc siguin positives.

"Després del Mont Blanc i de veure com reacciona la cama, m'agradaria competir a les Golden Trail Series, amb Sierre Zinal i Ring of Steall. Em fa il·lusió competir amb grans atletes. I també en algunes de les curses d'Skyrunning com Comapedrosa, Trofeu KIMA i Limone. Finalment, si la recuperació va bé i puc sumar més quilòmetres a les meves cames, m'agradaria fer una ultra com l'Ultra Trail del Mont Blanc al final de la temporda."

La Marató del Mont Blanc és una cursa de muntanya de 42 quilòmetres i 2.780 metres de denivell positiu, que forma part del cicuit de Golden Trail Series.


    

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut