Curses de muntanya

Kilian Jornet parteix com el gran favorit per endur-se la victòria a la 16a edició de la UTB Mont Blanc

La cursa de muntanya més mediàtica del món arriba a la setzena edició i Kilian Jornet torna a ser el gran favorit per endur-se la victòria, que seria ja la quarta en aquesta mítica cita del calendari

Actualitzat

Aquest cap de setmana hi ha una cita esportiva que prendrà protagonisme en les pròximes hores i que té Kilian Jornet com a protagonista. Es tracta de la Ultra Trail del Mont Blanc. La cursa de muntanya més mediàtica del món arriba a la setzena edició i Kilian Jornet torna a ser el gran favorit per endur-se la victòria, que seria ja la quarta en aquesta mítica cita del calendari. De fet, es compleixen 10 anys de la seva primera victòria al Mont Blanc, i això li va canviar la vida.

Un equip de TV3 ha acompanyat Kilian Jornet en aquesta prova ara que fa 10 anys de la seva primera victòria al Mont Blanc, i dimarts que ve, nit temàtica amb ell, amb Kilian Jornet al plató d'un programa especial.

Per escalfar motors, aquest dijous s'ha disputat la prova de 55 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu, amb doble presència catalana en el podi femení. La granollerina Eli Gordón ha acabat segona i Mònica Vives, de Sitges, ha arribat en tercera posició.    

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut