Kilian Jornet va protagonitzar una gesta impensable en la Hardrock 100
Aventura

Kilian Jornet, operat de les espatlles, haurà d'estar-se sis mesos de recuperació

Kilian Jornet s'estarà de baixa ben bé sis mesos després que avui ha estat operat de les espatlles després d'haver sofert diverses luxacions els últims anys. Jornet s'estarà entre 3 i 5 setmanes amb les espatlles immobilitzades. L'ultraatleta català es va dislocar les espatlles.

Actualitzat

Kilian Jornet ha passat aquest divendres pel quiròfan per operar-se les dues espatlles després de patir diverses luxacions en els últims anys.

A causa de la intervenció quirúrgica, Jornet es veu obligat a ajornar el repte pendent que tenia per a aquesta temporada, la Bob Graham Round Jornet passarà entre 3 i 5 setmanes amb les espatlles immobilitzats i entre 5 i 6 mesos de recuperació abans de poder tornar a entrenar i competir amb normalitat.

Kilian Jornet va protagonitzar una gesta impensable en la Hardrock 100, a les Rocalloses de Colorado (EUA). El corredor català va guanyar amb l'espatlla esquerra dislocada, un fet que va deixar tots els presents astorats i va inundar les xarxes socials de missatges d'admiració.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut