Kilian Jornet hi arriba sense pressió (Foto: ISMF Press Office)
Muntanya i Neu

Kilian Jornet i Mireia Miró participaran als Mundials d'Esquí de Muntanya de Pelvoux (França)

Kilian Jornet i Mireia Miró participaran als Mundials d'Esquí de Muntanya que comencen aquest dissabte 9 de febrer, a la localitat francesa de Pelvoux, fins al dia 15. Jornet hi arriba "amb motivació i sense pressió, però amb ganes de fer-ho bé" i ha definit l'escenari del mundial com "una zona amb una llarga tradició en muntanya" i es declara optimista per a aquests mundials".

Actualitzat
Kilian Jornet i Mireia Miró participaran als Mundials d'Esquí de Muntanya que comencen aquest dissabte 9 de febrer, a la localitat francesa de Pelvoux, fins el dia 15. Jornet hi arriba "amb motivació i sense pressió, però amb ganes de fer-ho bé" i ha definit l'escenari del mundial com "una zona amb una llarga tradició en muntanya" i es declara optimista per a aquests mundials".

Mireia Miró té previst competir en quatre de les proves que es disputaran. Miró debutarà el diumenge 10 de febrer a les 8:45 a la prova per equips, que anirà al costat de Marta Riba. Dimecres reapareixerà per a la prova individual, i sense temps per descansar, el dijous competirà a la Vertical Race. Finalment, el divendres 15 farà la cursa de relleus.
Anar al contingut