Curses de muntanya

Kilian Jornet guanya la Ultra Trail Tarentaise Ice-Trail de la Copa del Món amb un nou rècord de la prova

Kilian Jornet ha guanyat amb un nou rècord de la prova la cursa de la Copa del Món de skyrunning de la Tarentaise Ice-Trail. El de Puigcerdà ha entrat primer, davant dels francesos Francois D'Haene i Philipp Reiter. Jornet ha completat la cursa en 7 hores i 48 minuts. És la segona victòria en l'especialitat d'Ultra Trail de Kilian Jornet, després d'haver guanyat la Transvulcania i també la cursa de la modalitat de Sky de Zegama-Aizkorri i la Marató del Mont Blanc. A més, aquesta setmana, Kilian Jornet també ha batut el rècord d'ascensió a la mítica muntanya del Mont Blanc, als Alps. Kilian es posa, tot sol, al capdavant de la Copa del Món d'UltraSky, posició que fins ara compartia amb el francès Julien Chorier.

Actualitzat
Kilian Jornet ha guanyat amb un nou rècord de la prova la cursa de la Copa del Món de skyrunning de la Tarentaise Ice-Trail. El de Puigcerdà ha entrat primer, davant dels francesos Francois D'Haene i Philipp Reiter. Jornet ha completat la cursa en 7 hores i 48 minuts. És la segona victòria en l'especialitat d'Ultra Trail de Kilian Jornet, després d'haver guanyat la Transvulcania i també la cursa de la modalitat de Sky de Zegama-Aizkorri i la Marató del Mont Blanc. A més, aquesta setmana Kilian Jornet també ha batut el rècord d'ascensió a la mítica muntanya del Mont Blanc, als Alps.

La Tarentaise Ice-Trail (ITT) té 65 quilòmetres i 5.000 metres d'ascens vertical i de descensArriba fins als 3.653 metres d'alçada i toca cinc cims que freguent els 3.000 m, a la zona de Val d'Isère.

Kilian es posa, tot sol, al capdavant de la Copa del Món d'UltraSky. Fins ara compartia aquesta posició amb el francès Julien Chorier, tots dos amb 100 punts. Ara, Kilian suma 200 punts, i, si guanya alguna de les dues últimes proves del calendari, la SpeedGoat o l'Uróc, revalidarà el títol aconseguit el 2012.
Anar al contingut