Kilian Jornet, en una imatge d'arxiu
Esquí de muntanya

Kilian Jornet s'estarà uns dos mesos de baixa després de trencar-se el peroné de la cama esquerra

L'atleta català es perdrà el final de la temporada d'esquí de muntanya tot i que no haurà de passar pel quiròfan

Actualitzat

Kilian Jornet va patir una caiguda el dissabte passat durant la Pierra Menta, una carrera d'esquí de muntanya als Alps i es va fracturar el peroné de la cama esquerra a més de patir un esquinç de grau I-II del lligament. Jornet estarà de baixa com a mínim dos mesos i es perdrà el final de la temporada d'esquí, tot i que no haurà de passar pel quiròfan. L'atleta català ha volgut agrair el suport rebut i ja només pensa a recuperar-se per tornar a pensar en nous reptes.

"Vaig patir una caiguda quan estàvem a punt d'acabar la Pierra Menta, i de seguida em vaig adonar que alguna cosa anava malament. Vull agrair el suport brindat per tot el personal de la Pierra Menta: cossos de seguretat, personal mèdic, pisters de Arêches Beaufort i als voluntaris que em van ajudar en tot moment. Els accidents com aquests passen, així que ara només queda pensar en recuperar-nos bé per tornar a pensar en nous reptes aviat!"

Jornet es perdrà les últimes carreres que tenia previstes per aquesta temporada d'esquí de muntanya i viatjarà de tornada a Noruega, on començarà el procés de rehabilitació. Així, se centrarà ara en la recuperació de la lesió abans de pensar en nous reptes per a la temporada d'estiu.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut