Jornet, bronze en els europeus d'esquí de muntanya
Esquí de muntanya

Kilian Jornet es penja el bronze en els Campionats d'Europa Individuals d'Esquí de Muntanya

L'alpinista català ha completat el circuit en una hora, deu minuts i quaranta segons, a només tres dècimes del segon millor temps, marcat per Boscacci

Actualitzat

El català Kilian Jornet s'ha penjat la medalla de bronze en la carrera individual dels Campionats d'Europa d'esquí de muntanya, competició que es disputa als vessants del volcà Etna, Sicília.

Després dels contratemps meteorològics que dijous i divendres van obligar a suspendre les proves d'esprint i vertical, aquest dissabte s'ha pogut realitzar la prova reina del campionat en la qual Jornet ha pujat fins al tercer esglaó del podi, darrere dels italians Robert Antonioli i Michele Boscacci, primer i segon, respectivament.

L'alpinista català ha completat el circuit en una hora, deu minuts i quaranta segons, quedant-se a només tres dècimes del segon millor temps marcat per Boscacci. Els últims metres han estat molt barallats, perquè Antonioli s'ha penjat l'or amb només dinou segons d'avantatge respecte al cronòmetre dels seus més immediats perseguidors.

En categoria femenina, la francesa Axelle Mollaret ha estat la més ràpida, seguida pel seu compatriota Laetitia Roux i la sueca Emelie Forsberg, que han completat el podi. Clàudia Galicia ha quedat cinquena, a tres minuts del temps de la guanyadora. 

 



 

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut