Kilian Jornet s'ha lesionat en l'última etapa de la Pierra Menta 2018
Esquí de muntanya

Kilian Jornet es trenca el peroné en l'última etapa de la Pierra Menta

Els italians Michele Boscacci i Robert Antonioli s'han imposat en categoria masculina i en la femenina; les catalanes Mireia Miró i Marta Garcia han acabat en una fantàstica tercera posició

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha lesionat en l'última etapa de la Pierra Menta. Ha estat durant la darrera de les tres ascensions al cim del Curvy i això li ha impedit aconseguir la victòria en aquesta duríssima cursa de muntanya per parelles de quatre etapes, en què els participants han de superar un desnivell positiu acumulat de més de 10.000 metres.

Kilian Jornet i Jakob Herrmann han començat l'última jornada com a líders, amb dos minuts i 38 segons d'avantatge sobre els italians Michele Boscacci i Robert Antonioli, però la lesió del català ha permès la victòria dels transalpins a la general. La quarta etapa se l'han emportat els francesos Xavier Gachet i William Bon Mardion.

En l'última pujada, el ceretà ha tingut una greu lesió que li ha impedit continuar. Ja a l'hospital, Kilian Jornet ha fet una piulada en les xarxes socials en què demana disculpes al seu company i confirma que estarà unes quantes setmanes de baixa. A més, ho argumenta publicant la radiografia, en què sembla apreciar-se clarament una fractura de peroné.

En noies, la victòria d'etapa ha estat per a Emelie Forsberg i Laetitia Roux, però el triomf final l'han obtingut les franceses Mollaret i Tomatis. Les catalanes Mireia Miró i Marta Garcia han acabat en una fantàstica tercera posició.

 

 


 

Anar al contingut