Gran èxit d'audiència de la nit dedicada a Kilian Jornet

Kilian Jornet: "El que no m'agrada de l'esport són els podis"

Kilian Jornet deixa bocabadat el món de l'esport amb les seves gestes, però ell ho viu amb normalitat i intimitat. No necessita reconeixements i no està preocupat pels qui dubten de la seva doble ascensió a l'Everest, una fita mai aconseguida abans. Així ho ha explicat en una entrevista exclusiva per a TV3 després de l'emissió del documental "De camí a l'Everest"

Artur PegueraActualitzat

Kilian Jornet ha estat el protagonista de la nit de TV3. La programació ha girat entorn de l'esportista cerdà. Després de l'emissió de la pel·lícula "De camí a l'Everest" ("Path to Everest"), Kilian ha parlat de tot en una entrevista al plató.

Encara amb molèsties per la picada d'abella que va provocar que es retirés de la Ultra Trail del Mont Blanc, ha dit que el que menys li agrada  de les curses són els podis:

"No té cap sentit que acabis una cursa i algú et miri des de dalt."

L'esportista català ha tret importància als dubtes que alguns aficionats a l'alpinisme han expressat sobre la doble ascensió a l'Everest.

"Faig les activitats per gaudir-les jo mateix, però és lògic i és bo que la gent es faci preguntes i que nosaltres intentem documentar al màxim les ascensions. Hauria pogut anar-hi amb un càmera, però vaig preferir gaudir de la solitud al cim."

En l'aspecte personal, Kilian ha revelat que te ganes de tenir fills i que ja ho han parlat amb l'Émilie, la seva parella, però encara hauran d'esperar-se una mica perquè baixi el ritme de competicions. En qualsevol cas, reconeix que, si els seus fills li diuen que volen dedicar-se al mateix que el seu pare, "patiré; però se'ls ha de deixar fer el que vulguin ells."

Reconeguts especialistes dels esports de muntanya, com Jordi Pons, Jordi Canals –el seu primer entrenador–, el seu metge, Dani Brotons,  i Núria Picas han compartit plató amb Kilian. Precisament, l'atleta berguedana ha fet broma amb el protagonista de la nit demanant-li "el teu rècord d'alçada fent l'amor". Kilian, ruboritzat, ha fugit d'estudi com ha pogut.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut