Kilian Jornet i Michele Boscacci arriben agafats de la mà a la meta de la Valtellina-Orobie (@ISMF)
Muntanya

Kilian Jornet demana que la victòria de la Valtellina-Orobie sigui compartida amb Michele Boscacci

El corredor català comenta que, després d'una molt tècnica i llarga carrera amb una baixada final coberta d'herba gelada, va acordar amb Michele Boscacci acabar junts i prioritzar la seva seguretat abans que la lluita per la victòria

Actualitzat

Kilian Jornet es va imposar a la segona prova de la copa del món, la Valtellina-Orobie. El català, però, va arribar a la meta agafat de la mà d'un dels seus companys de cursa, Michele Boscacci, amb la intenció de guanyar tots dos junts la prova. La organització, però, després d'analitzar el xip d'ambdós corredors, va decidir donar la victòria a Jornet, al davant de Boscacci. 

Aquest diumenge, Kilian Jornet ha publicat en anglès un missatge al seu Facebook explicant que està "molt, molt decebut amb la decisió de la direcció de la ISMF de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya, amb els resultats del podi d'ahir. Va ser una sorpresa veure'm a la primera posició de la classificació, seguit de Michele Boscacci, en segona posició. Tots dos vam acabar junts de la mà", ha explicat. 

Jornet comenta que després d'una llarga carrera, molt tècnica, amb una baixada final coberta d'herba gelada "vam decidir acabar junts, perquè una cursa en aquestes condicions pot ser molt perillosa i vam prioritzar la nostra seguretat a la lluita per la victòria". Jornet acaba la seva reivindicació amb un parell de frases lapidàries: "Nosaltres, com els atletes, creiem en el joc net i en els valors de l'esquí de muntanya, però no l'ISMF. Estic molt trist de veure la direcció que està prenent l'esport... #SportValues"

 

Very very disapointed with the decision of the ISMF World Cup Ski Mountaineering direction of the podium results...

Posted by Kilian Jornet on diumenge, 31 / gener / 2016

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut