Kilian Jornet, campió d'Europa de cursa vertical (@ISMF)
Esquí de muntanya

Kilian Jornet, campió d'Europa de cursa vertical en el campionat d'Europa d'esquí de muntanya

Jornet ha pujat al calaix més alt del podi seguit de l'italià Davide Magnini i Antonio Alcalde, tot just després del bronze que es va penjar dissabte en la cursa individual

Actualitzat

Kilian Jornet ha tornat a la competició al 100%. I és que l'alpinista i esquiador català s'ha proclamat campió d'Europa aquest diumenge en cursa vertical, en el Campionat d'Europa d'esquí de muntanya que se celebra aquest cap de setmana a Itàlia; una cursa que es desenvolupa al voltant del Volcà Etna, a Sicília. 

Jornet ha pujat al calaix més alt del podi seguit de l'italià Davide Magnini i Antonio Alcalde, tot just després del bronze que es va embutxacat aquest dissabte en la cursa individual. En categoria femenina ha guanyat la francesa Axelle Mollaret, seguida de la suïssa Victoria Kreuzer i l'esquiadora italiana Alba De Silvestro.

Recordem que Kilian Jornet tot just acaba de tornar a la competició quatre mesos després de ser operat de l'espatlla i ja ha guanyat dues medalles en els europeus, or i bronze a Itàlia, i s'ha embutxacat una victòria en una de les proves de la Copa del Món d'skimo. 

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut