Muntanya

Kilian Jornet busca el 4t títol de campió del Món aquest cap de setmana a Malàisia

Kilian Jornet busca el quart títol de campió del món aquest cap de setmana a Malàisia. El català disputarà l'última cursa de les Skyrunner World Series 2012: la Mount Kinabalu International Climbathon, que tanca el calendari i decidirà el guanyador.

Actualitzat
Kilian Jornet busca el quart títol de campió del món aquest cap de setmana a Malàisia. El català disputarà l'última cursa de les Skyrunner World Series 2012: la Mount Kinabalu International Climbathon, que tanca el calendari i, per tant, s'hi decidirà el guanyador.

L'atleta de la Cerdanya arriba en un gran estat de forma després de la seva victòria en la Ultra Cavalls del Vent i de superar el primer dels reptes del seu nou projecte personal Summits of My Life, que el va portar a completar la travessia de Courmayeur a Chamonix per l'exigent via d'escalada Innominata. "M'he recuperat bé de les últimes carreres i arribo en bona forma", ha assegurat Jornet.

L'any passat Kilian Jornet va mantenir una espectacular lluita amb Marco De Gasperi, a qui va aconseguir superar en l'última baixada per aconseguir la victòria final. Aquest any no es perdran la cita Luís Hernando ni Tom Owens, que buscaran les seves opcions per a la classificació final. El desenllaç serà diumenge a partir de les 7, hora local, quan es donarà la sortida de la 26 edició de la Mount Kinabalu Climbathon.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut