Aventura

Kilian Jornet abandona l'Ultra Trail del Mont Blanc per una picada d'abella

Tres hores abans de començar la cursa, el ceretà ha explicat al seu mur de Facebook que una picada d'abella li havia produït una forta reacció al·lèrgica. Jornet ha plegat a primera hora de la matinada després de 90 km

Actualitzat

Kilian Jornet ha hagut d'abandonar l'Ultra Trail del Mont Blanc perquè es marejava. Ell mateix explicava als metges que no es trobava bé, en un avituallament a Courmayeur.

Segons un missatge en el seu mur de Facebook l'ultrafondista explicava que hores abans de la prova li havia picat una abella i haviat tingut una forta reacció al·lèrgica. Això, combinat amb la medicació, sembla que ha acabat afectant Kilian Jornet, que ha hagut d'abandonar:

"Vaig tenir una forta reacció d'al·lèrgia, dificultat per respirar, nàusees, dolor al pit". 

El ceretà, que ha guanyat tres vegades aquesta duríssima prova de 171 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell positiu, ha plegat a primera hora de la matinada després de 90 kms. A la prova, hi participen 2.300 corredors, entre els quals hi ha els millors ultrafondistes del món.

La cursa va començar ahir a les 9 de la nit i s'estima que al guanyador necessitarà 20 hores per acabar-la. Per tant, es preveuen les primeres arribades al voltant d'aquesta tarda-nit.



 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut