Espanyol

Kiko Casilla, molt satisfet de renovar amb l'Espanyol fins al 2015

L'Espanyol s'ha entrenat un cop més a porta tancada. El protagonista del dia és Kiko Casilla. El porter, que s'ha convertit en titular per la lesió de Cristian Álvarez, està molt satisfet de renovar fins al 2015. Falten detalls i m'imagino que signarem la setmana que ve. La negociació ha estat ràpida perquè els dos volíem el mateix i en quinze dies ho hem concretat", ha apuntat. Mauricio Pochettino ha recuperat Joan Verdú, amb una grip que li ha impedit exercitar-se amb normalitat, i el davanter Rui Fonte, recuperat del cop al turmell dret que va patir contra el Mallorca, segons el club periquito.

Actualitzat
D'altra banda, el central Jordi Amat no s'ha entrenat amb el grup aquest matí a la Ciutat Esportiva per un procés febril. El futbolista català s'ha presentat a les instal·lacions a primera hora però els metges, després d'una revisió, han decidit que el jugador havia de tornar al seu domicili.

La resta de lesionats evolucionen correctament de les seves dolences. El davanter Álvaro Vázquez, amb trencament al bíceps femoral dret, i el migcampista Javi Márquez, operat del turmell esquerre, toleren de forma positiva la feina de camp. A tots dos encara els queda més d'una setmana de baixa.

La recuperació del porter hispanoargentí Cristian Álvarez, que va patir un trencament fibril·lar del bessó esquerre el 8 de gener passat, és més lenta. El davanter hispanouruguaià Walter Pandiani segueix amb problemes en el quàdriceps de la cama dreta i la seva reaparició, a dia d'avui, és una incògnita.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut