Espanyol

Kiko Casilla apunta a la titularitat al Bernabéu i assegura que no sortiran a penjar-se al travesser

Javier Aguirre segurament no podrà comptar amb el porter titular per a la visita aquest diumenge al Bernabéu. Cristian Álvarez no s'ha entrenat i Kiko Casilla apunta a la titularitat. Es dóna el cas que el partit del Bernabéu de la temporada passada també el va jugar Casilla per absència de l'argentí i va encaixar 5 gols.

Actualitzat
L'Espanyol tindrà aquest diumenge un partit molt complicat per sortir del pou. Els blanc-i-blaus visiten el Bernabéu, on s'enfrontaran a un Madrid tocat després de la seva derrota a la Copa. Javier Aguirre, però, segurament no podrà comptar amb el porter titular. Cristian Álvarez no s'ha entrenat i Kiko Casilla apunta a la titularitat. Tampoc s'ha pogut entrenar amb els seus companys el portuguès Rui Fonte per culpa d'un procés gripal.

Es dóna el cas que el partit del Bernabéu de la temporada passada també el va jugar Kiko Casilla per absència de l'argentí i va encaixar 5 gols. El porter tarragoní ha admès aquest divendres que volen trencar la ratxa de tants partits sense guanyar al feu madridista i ha reconegut que la clau per aconseguir-ho serà mantenir la concentració durant els 90 minuts. Casilla també ha avisat que en cap cas aniran al Bernabéu amb la idea de penjar-se al travesser per defensar el 0-0 inicial. "Estem treballant a veure què podem fer per frenar el Madrid i aprofitar els pocs punts febles que té. Però no pensem que hem d'anar de víctimes", ha explicat.

El porter de l'Espanyol, que va passar set anys al futbol base madridista, afronta la cita "amb moltes ganes" perquè "és un camp en el qual molt poca gent pot jugar". "He estat set anys aquí i per a qualsevol del planter és bonic tornar. Abans eres a la grada veient-los jugar i ara t'hi enfrontes", ha afegit.

D'una altra banda, Kiko Casilla ha destacat el potencial del davanter portuguès Cristiano Ronaldo: "A Primera Divisió qualsevol futbolista et pot fer mal, però sí que és cert que xuta una mica diferent a la resta. Quan armi la cama hem d'estar com més atents millor i intentar allunyar la pilota".

Per últim, Casilla també ha elogiat el porter del Madrid Iker Casillas. "Tot el que li donin s'ho mereix, tant de bo guanyi algun dia la Pilota d'Or. Amb el Reial Madrid ha fet història, ha guanyat Champions i Lligues. Sempre ha estat un futbolista important i un referent", ha admès.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut