Espanyol

Kiko Casilla: "Amb la confiança que tenim li podem fer més mal al Reial Madrid"

El porter de l'Espanyol no creu que l'equip de Carlo Ancelotti arribi deprimit al Power8 per l'eliminació a les semifinals de la Champions i avisa que tenen confiança per sumar una victòria que els mantingui vius en la lluita per Europa

Actualitzat

L'Espanyol serà qui posi a prova l'estat anímic del Reial Madrid després de l'eliminació a les semifinals de la Champions. Els blanc-i-blaus confien derrotar els blancs, aquest diumenge al Power8 Stadium, per seguir vius en la lluita per Europa. Kiko Casilla ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià que "guanyar el Reial Madrid pot ser el colofó a tot".

El porter català ha apuntat que l'eliminació de la Champions "pot afectar anímicament" el rival, encara que també ha destacat que el Madrid és fort "per canviar el xip i centrar-se en la Lliga", per això aposta per "igualar o superar" la "intensitat" del rival perquè "no estiguin còmodes".

Ni l'eliminació de la Champions, ni les poques possibilitats que té de guanyar el títol de lliga faran, a criteri del porter de l'Espanyol, que l'equip de Carlo Ancelotti arribi especialment deprimit al Power8 aquest diumenge. "Saben que tenen la Lliga molt complicada, però el Barça pot fallar. Només pel nom i per la història no crec que es deixin anar en cap partit. Te la poden muntar sempre, però amb la confiança que tenim els podem fer més mal", ha explicat en roda de premsa.

Més enllà del gol de Pepe de la temporada passada i de les aturades que li va fer a Cristiano Ronaldo sense que servissin per guanyar el partit, Kiko Casilla veu una bona ocasió per reivindicar-se en un partit important, cosa que no ha passat aquesta temporada. "No penso en si li pararé tres o quatre pilotes. Intentaré ajudar l'equip i personalment no penso a amargar-lo", ha confessat. "Contra l'Athletic i el Barcelona va faltar una marxa més. Hem après d'això. És l'última oportunitat per canviar la imatge contra un gran a casa. Contra el Madrid la motivació està implícita i a sobre tenim opcions reals d'entrar a Europa".

Tant Sergio González com els seus jugadors saben que serà setè qui no cedeixi cap dels sis punts en joc. Guanyar el Reial Madrid és indispensable.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut