El català Joan Cañellas, content després de la classificació del Kiel (EFE)
Handbol

Kiel, Veszprem i Kielce acompanyaran el Barça a la Final four de Colònia

Cap dels quatre classificats és nou en aquesta competició i tots són clars favorits per endur-se'n la màxima competició continental. Els de Xavi Pascual esperen guanyar la Champions League i acabar d'arrodonir la temporada.

Xavi VegasActualitzat

El THW Kiel alemany, el Kielce polonès i el Veszprem hongarès es van unir al F. C. Barcelona en la Final Four de Colònia, que es jugarà els dies 30 i 31 de maig. El sorteig, que se celebrarà aquest dimarts a les 12 del migdia, serà "pur", es a dir, que no hi haurà caps de grups. A la banqueta de tots tres equips hi ha entrenadors espanyols: Xavi Pascual, Carlos Ortega i Talant Duixebàiev.

Cap dels quatre classificats és nou en aquesta competició. El Barça de Xavi Pascual tornarà al Lanxess Arena per cinquena vegada consecutiva en sis edicions després d'arrasar en la tornada de quarts amb un partit espectacular al Palau Blaugrana davant un RK Zagreb que no va poder aturar l'empenta catalana.

El subcampió de l'any passat, el THW Kiel, va derrotar el Pick Szeged de Juan Carlos Pastor i Antonio García per un contundent 31-23 amb un pletòric Joan Cañellas, que va guiar el seu equip en tot moment. En el duel entre els Duixebàiev, el pare va eliminar el fill: el Kielce va tornar a guanyar el Vardar a Polònia (33-31) i va confirmar els dos gols de renda que ja tenia de l'anada.

Per últim, el PSG va perdre a l'infern hongarès de Vezsprem, on Chema Rodríguez, Ilic i Nagy van destrossar la defensa francesa. Mikkel Hansen va ser l'única nota positiva dels parisencs, amb 15 gols. Però la fluixa actuació de Thierry Omeyer a la porteria va penalitzar els campions francesos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut