Tenis

Khatxànov sorprèn Djokovic i es proclama campió a París

El jove jugador de 22 anys ha passat per sobre del serbi per 7 a 5 i 6 a 4 i ha guanyat el primer Masters 1000 de la seva carrera

Actualitzat

Khatxànov ha superat al serbi en un partit en que s'ha mostrat molt sòlid davant un Djokovic que no ha sabut reaccionar.

El partit ha començat molt de cara per Novak Djokovic, que li ha trencat el servei al jugador rus quan només s'havien disputat 4 jocs de partit. Però la reacció de Khatxànov no s'ha fet esperar.

El tenista rus li ha tornat el trencament en el següent joc i, quan tot apuntava a que el primer set es decidiria al tie-break, ha tancat el parcial per 7 a 5 en un tram final de gran nivell.

El segon set ha començat molt bé per a Khatxànov, ja que ha aconseguit trencar el servei al serbi i posar-se al davant en el marcador a l'inici del parcial. El tenista rus s'ha mostrat molt sòlid al servei i no ha donat opcions a un Djokovic que ha vist com se li escapava la final.

Amb aquesta victòria, el jugador de 22 anys succeeix Jack Sock com a campió del torneig de París i suma el seu primer títol de Masters 1000 de la seva carrera mentre que Djokovic trenca una ratxa de 22 victòries consecutives.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut